Moj prvi (web)camp

Content on this page is probably outdated and represents my personal knowledge, feelings and understading of things at that time.

Torej, ker mi je bratranec podaril karto, ter prevoz, smo se zjutraj odpravili proti Ljubljani. Po poti sva pobrala še par kolegov, ter po kratki kavici smo že ujeli prvo predavanje.

Predavanja so bila povečini kvalitetna, a mogoče malo prekratka - mislim da bi bilo 30 min na predavanje boljše kot 20. Pravtako, se mi je zdelo teženje k angleščini - domala nesmiselno, saj smo vsi razumeli slovensko ( tudi ekipa iz hrvaške ). Je pa se izkazalo, da bi kak peer review talkov vseeno prišel prav. Vsekakor bi priporočal ogle videov, še posebej “The internet of things” in “Embeded Webkit OS”, kapo dol visionectu

Organizacija je bila res vrhunska, stalno dovol hrane in pijače. Pravtako je potrebno pohvaliti network infrastrukturo in nasploh prostor.

Tako da, hvala Gandalfar, lowkey, skejti,… in ostali organizatorji ki ste poskrbeli da smo se imeli fino. Pravtako hvala predavateljem za deljenje vašega znanja. Vsekakor upam, da bom na naslednjem (web)campu tudi sam kaj povedal, ker feedback na predavanjih je bil res odličen.

P.S: kot kaže, post-na-mesec sistem \o/